Blije Brama: "Positieve sfeer, dat werd wel eens tijd"

18 oktober 2020, 09:03

Wout Brama is onder de indruk van hoe FC Twente aan het seizoen is gestart. Na een 0-3 zege op Willem II is de ploeg van Ron Jans zelfs minimaal één avond koploper in de Eredivisie. Volgens Wout Brama is dat een bevestiging van het goede werk dat de laatste weken wordt verricht. Met name de trainersstaf kan op de nodige complimenten rekenen.

"Aan het begin van het seizoen stonden we met helemaal niks en ik denk dat de club keihard heeft gewerkt om een goede selectie neer te zetten", aldus Brama voor de camera van FOX Sports. "Ik denk dat Jan Streuer daar ook verantwoordelijk voor is. Samen met de technische staf hebben we heel goed gewerkt. Er is een heel fijne, positieve energie bij de club. En dat werd ook wel een keer tijd, moet ik zeggen."

Brama beleefde met FC Twente de hoogtijdagen, waarin de ploeg in 2010 onder meer de landstitel veroverde. Daarna raakte de lub, met Brama in de selectie, in verval. FC Twente degradeerde in 2017 uit de Eredivisie en moest lang vrezen voor het voortbestaan. Een jaar na de pijnlijke degradatie keerde FC Twente verdienstelijk terug op het hoogste niveau. Dit seizoen stijgen de Tukkers boven zichzelf uit.

Ondanks de sterke start, met elf punten uit vijf duels, wil Brama nog niet te hard van stapel lopen. "Het zegt nog helemaal niks. We moeten scherp blijven en elke week doen waar we goed in zijn: druk vooruit geven en daaruit goals maken. Dat hebben we vandaag goed gedaan, maar we zijn er nog lang niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen