Brobbey stelt Ajax-fans gerust: "Die krabbel komt er wel"

18 oktober 2020, 10:19   Bijgewerkt: 18 oktober 2020, 10:33

Brian Brobbey is gelukkig bij Ajax en droomt hardop van een plek in de basisformatie van de Amsterdammers. De huidige spits van Jong Ajax geldt als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding en wil dolgraag bij Ajax blijven. Dat zijn contract komend jaar zomer afloopt, ziet hij dan ook als geen probleem.

"Ik voetbal hier al tien jaar en het zou mooi zijn als ik Ajax 1 haal", vertelt Brobbey in gesprek met NH Nieuws. Op de vraag of hij hoopt op een langer verblijf in Amsterdam, antwoordt hij bevestigend. Ik kan alleen zeggen dat het goed komt, want ik wil blijven",aldus de achttienjarige aanvalsleider van de beloftenploeg. "Die krabbel komt er binnenkort wel onder, ja."

Brobbey was dit seizoen in zeven Eerste Divisie-duels al viermaal trefzeker, waardoor hij met Jong Ajax de elfde plaats in de competitie bezet. Op zijn debuut in de hoofdmacht moet de jeugdinternational nog wachten. Afgelopen seizoen schoot hij zich met zeven goals in dertien duels in ieder geval alvast in de kijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen