Spoorboekje: ErediVisie, De Graafschap, Leeds en Genoa

19 oktober 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 19 oktober.

Specials

ErediVisie

Het was weer een bewogen voetbalweekend. Voor AZ gold het oude liedje met pijnlijk puntverlies, ook Feyenoord imponeerde niet, wat Ajax en PSV bij vlagen wel deden. Zoals altijd blikken we terug op de meest opmerkelijke zaken van het afgelopen speelweekend in de Eredivisie.  

Wedstrijden

Helmond Sport – De Graafschap (17.30 uur)

Door de soap rondom NAC Breda heeft De Graafschap door de uitspraken van Mike Snoei de gunfactor bij veel voetbalfans verloren. Dat ze puntverlies leden bij Go Ahead Eagles zorgde dan ook voor lachende gezichten, maar op bezoek bij nummer zeventien Helmond Sport mag er gezien het drukke programma niet worden gemorst. Halen De Superboeren weer eens ouderwets uit?

Leeds United – Wolverhampton Wanderers (21.00 uur)

Vorig seizoen was Wolverhampton Wanderers vaak de reuzendoder en een van de verrassingen van de Premier League, tot dusver heeft Leeds United die rol op zich genomen. Het maakte Liverpool heel moeilijk en pakte tegen Manchester City een puntje en ondanks dat het die twee topploegen al trof, staat het op een verdienstelijke achtste plaats en kan bij een zege zelfs op gelijke hoogte komen met The Reds. Nemen zij de rol van The Wolves van afgelopen seizoen over?

Hellas Verona - Genoa (20.45 uur)

De situatie van Lasse Schöne bij Genoa is niet bepaald rooskleurig. De Deense middenvelder is door zijn club niet ingeschreven voor de Serie A en zal dus niet in actie komen maandagavond. De laatste wedstrijd voor de interlandbreak werd met liefst 6-0 verloren van Napoli, dus met de Deen had het niet veel minder kunnen gaan. Voor hem rest echter niets anders dan toe te kijken tot januari. 

Voetbal op tv

18.45 uur: Jong Ajax - Jong FC Utrecht, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Roda JC Kerkrade, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: FC St. Pauli - 1. FC Nürnberg, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Jong AZ - FC Volendam, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

21.00 uur: Leeds United - Wolverhampton Wanderers, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen