Klopp over knieblessure Van Dijk: "Ziet er niet goed uit"

18 oktober 2020, 12:03   Bijgewerkt: 18 oktober 2020, 13:13

Jürgen Klopp heeft de vrees bij supporters van Liverpool gevoed met een reactie op de ogenschijnlijk zware blessure van Virgil van Dijk. De aanvoerder van het Nederlands elftal ging na een schandalige overtreding van Everton-goalie Jordan Pickford, waardoor er wordt gevreesd voor een zware knieblessure.

De 29-jarige verdediger laat snel een scan maken van zijn knie, om te bekijken hoe ernstig de situatie is. "Virgil heeft ik weet niet hoe veel wedstrijden op rij gespeeld, mét pijn, maar nu kon hij niet door. Dat ziet er niet goed uit", aldus Klopp in gesprek met BBC Sport. Klopp neemt het Pickford niet kwalijk. "Ik denk niet dat hij het expres deed, maar een keeper mag zoiets nooit doen."

Ook middenvelder Thiago ging geblesseerd naar de kant, na een grove charge van Richarlison. "Toen hij van het veld ging, vertelde hij me dat hij geblesseerd was", aldus de Duitse oefenmeester. Liverpool kwam in de Merseyside-derby niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor de interlandbreak morste de landskampioen al punten tijdens een historische nederlaag bij Aston Villa (7-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen