Van der Water woest: "Te bizar voor woorden"

18 oktober 2020, 12:45

Silvester van der Water is woest na het debacle van Heracles Almelo tegen laagvlieger RKC Waalwijk. In eigen huis gingen de Almeloërs met 0-1 onderuit. De buitenspeler is weliswaar blij dat hij weer tot de basis van Heracles behoort, maar houdt de deur richting de uitgang nog altijd op een kier.

Een maand geleden meldde Van der Water zich via WhatsApp af voor de wedstrijd tegen Willem II bij trainer Frank Wormuth, omdat hij zijn transfer naar Orlando City wilde forceren. "Wat er is gebeurd, is niet weg", vertelt hij in gesprek met Tubantia. "In voetbal is nooit iets weg, maar ik ben nu in het heden en zolang ik voor Heracles speel, speel ik voor Heracles. Wat er in de volgende transferperiode gebeurt, zien we dan wel weer. Nu richt ik me op ons team."

Erg leuk is de sfeer bij Heracles echter niet. Zaterdagavond leed het een pijnlijke nederlaag op eigen bodem tegen hekkensluiter RKC. "We hebben een prima team staan, maak je geen zorgen om ons, dit gaat echt goed komen. We willen allemaal te graag die eindpass geven, daar moeten we mee aan de slag. Het is geen crisis, het is alleen te bizar voor woorden dat we verliezen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen