'Dybala ruziet met Pirlo en heeft aanvaring met bestuur'

18 oktober 2020, 15:28   Bijgewerkt: 18 oktober 2020, 15:37

Paulo Dybala is op ramkoers geraakt met Juventus. De Argentijnse sterspeler kan dit seizoen nauwelijks op speelminuten rekenen en bleef ook tegen Crotone (1-1) negentig minuten op de bank. Dybala zou volgens Italiaanse media woest zijn en een opstootje met het bestuur hebben gehad.

Volgens Tuttosport is Dybala woedend dat hij ook tegen Crotone niet in actie kwam. Dit seizoen kwam hij nog geen minuut in actie. De Italiaanse krant meldt dat Dybala na afloop in de spelerstunnel een aanvaring had met Fabio Paratici, die bij Juventus sportief directeur is. De Argentijn zou Paratici hevig hebben beledigd.

Dybala kampte in de beginweken van de competitie met fysieke problemen, zoals maag-darmproblemen. Die hielden hem aan de kant, maar Dybala zou zichzelf in staat achten om te spelen. Hoofdtrainer Andrea Pirlo stond daar echter niet achter en gebruikte de aanvaller op bezoek bij Crotone niet. Op Twitter 'likete' Dybala naar verluidt een tweet waarin Pirlo werd bekritiseerd. "Ik vraag me af waarom je Dybala dan meeneemt naar Crotone als je hem geen minuten geeft?", luidde de tekst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen