Fraaie assist Ehizibue helpt Köln aan eerste punt tegen Dost en co

18 oktober 2020, 17:31

Kingsley Ehizibue heeft 1. FC Köln zondagmiddag aan het eerste punt van de Bundesliga geholpen. De back gaf in de tweede helft na een prachtige individuele actie een assist op Ondrej Duda, die de penalty van André Silva ongedaan maakte. Zodoende hield de voormalig back van PEC Zwolle Bas Dost en Eintracht Frankfurt van de overwinning af (1-1).

Met nul punten uit de eerste drie duels kende 1. FC Köln een ongelukkige start van het Bundesliga-seizoen en in eigen huis kwam Eintracht Frankfurt op bezoek. Het elftal met Dost in de basis was juist prima begonnen aan het Bundesliga-seizoen en kreeg vlak voor de pauze ook eens strafschop, nadat de VAR besloot dat een overtreding op Kamada een pingel waard was.

Bij Eintracht ontbraken Jetro Willems en Filip Kostic vanwege blessures, terwijl Ajdin Hrustic op de bank bleef. Oud-Ajacied Amin Younes kwam nog wél binnen de lijnen twintig minuten voor tijd om de winnende goal te forceren. Na een goede individuele actie van Ehizibue aan de rechterkant van het veld en een dito voorzet, had Duda namelijk direct na de thee de score in evenwicht gebracht. In die missie slaagde de kleine Duitser echter niet, waardoor Köln het eerste punt van dit seizoen kan bijschrijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen