Letsch sprak nog niet met 'rode' Tannane: "Nu nog te emotioneel"

18 oktober 2020, 18:11

Over de rode kaart van Oussama Tannane is het laatste woord nog niet gesproken bij Vitesse. De middenvelder annex aanvaller liet zich tegen ADO Den Haag zondagmiddag gaan tegenover scheidsrechter Richard Martens en werd met twee razendsnelle gele kaarten (en dus rood) daarvoor flink bestraft. Trainer Thomas Letsch zal de hoofdrolspeler daar nog zeker op aanspreken.

"Hij is ook heel belangrijk voor ons geweest", beschermde de oefenmeester zijn pupil ook nog enigszins tegenover FOX Sports. "Ik weet niet wat hij heeft gezegd, daarvoor is mijn Nederlands niet goed genoeg. Maar het is iets tussen mij, hem en de rest van de spelersgroep. Daar ga ik in de media niet te veel over praten. Dit is maar één onderdeel van deze wedstrijd, de overwinning is voor mij veel belangrijker."

Letsch erkende dat Tannane zich zal moeten beheersen in de nabije toekomst. "Hij is een emotionele jongen", aldus de Duitser, die nog niet sprak met Tannane over zijn actie. "Het is nu niet het juiste moment om te praten. Niet voor hem en niet vanuit mijn kant." Veel liever had de Vitesse-trainer het over de overwinning, die met een man minder over de streep werd getrokken. "Dat maakt me trots. Het is voor mij belangrijk hoe we reageerden en we hebben gevochten voor dit resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen