NAC Breda wilde duel met SC Cambuur nogmaals laten verzetten

19 oktober 2020, 09:59

NAC Breda kampt in aanloop naar de uitgestelde Eerste Divisie-topper tegen SC Cambuur met de nodige personele problemen. Het liefst had trainer Maurice Steijn gezien dat de wedstrijd van dinsdag nog een keer werd verzet, maar de KNVB verleende geen medewerking.

De Bredanaars moeten het dinsdag waarschijnlijk stellen zonder Colin Rösler, Thom Haye en Mounir El Allouchi, schrijft BN De Stem. Hoewel niet officieel bevestigd door NAC Breda, zouden zij zijn getroffen zijn door corona. Hetzelfde geldt voor Lex Immers, die mildere klachten heeft dan het eerder genoemde trio. Javier Noblejas en Jethro Mashart zijn twijfelgevallen voor het duel met SC Cambuur.

De kraker in de Eerste Divisie zou aanvankelijk vorige week worden afgewerkt, maar werd verzet omdat de Bredase selectie langer in thuisquarantaine moest. "We missen veel spelers, dat is een domper. We hebben een week niet kunnen trainen. Daarom hebben we bij de KNVB het verzoek ingediend om de wedstrijd opnieuw te cancelen. De bond wilde daar niet in mee. De argumentatie is dat wij na de uitbraak. tien dagen in thuisquarantaine moesten. Die tijd zit erop. Helaas houden ze geen rekening met hersteltijd", baalt Steijn.

Ondanks de afwezigheid van veel spelers kan Steijn dinsdag een representatief elftal opstellen. "Wat wij nu meemaken is vrij extreem, maar wij gaan onze huid duur verkopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen