Chris David trekt naar Duitsland en wordt ploeggenoot Douglas

19 oktober 2020, 10:55

Hij werd in zijn carrière al meerdere malen getroffen door zware blessures, maar Chris David hoopt in Duitsland het voetbalgeluk te hervinden. De middenvelder heeft getekend bij Würzburger Kickers, waar oud FC Twente-verdediger Douglas ook onder contract staat.

David scheurde meerdere malen zijn kruisband af, in zijn bij Go Ahead Eagles, FC Twente en Fulham. Inmiddels is David fit en trainde hij in augustus nog mee bij RKC Waalwijk. Ook droeg hij in het verleden het shirt van FC Utrecht. "Ik heb al een tijdje meegetraind en ik ken de nieuwe trainer al goed. Hij wilde mij vorig jaar ook al naar Preußen Münster halen, maar toen ging ik voor het avontuur bij Cape Town City", zegt David tegen RTV Oost.

Bij Würzburger Kickers, de hekkensluiter in de Tweede Bundesliga, treft David dus Douglas. Hij trainde eerder deze zomer nog mee bij Go Ahead Eagles, maar koos voor het avontuur in Duitsland. "Haha, dat is wel gezellig. We reden van de week samen naar Enschede om onze familie op te zoeken. En het is wel prettig als je iemand kent bij een nieuwe club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen