Götze wenkt naar mede WK-winnaar Schürrle: 'Kom naar PSV'

19 oktober 2020, 16:15   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 17:27

Komt er na Mario Götze nóg een wereldkampioen naar de Nederlandse velden? De kans lijkt niet groot, maar de uitnodiging staat. De 28-jarige middenvelder, die dit weekend debuteerde tegen PEC Zwolle (0-3) en direct zijn eerste doelpunt maakte, heeft Schürrle met een knipoog benaderd om dezelfde weg richting een contract bij PSV te bewandelen.

Op Instagram reageert Schürrle met spierballen onder de video die Götze heeft geplaatst, waarin zijn eerste treffer in Eindhovense dienst te zien is. Als reactie reageert de kersverse PSV'er met de uitnodigende woorden 'kom naar PSV'. Ook oud-ploeggenoot Thomas Müller van Bayern München reageerde onder het bericht van Götze: 'Gefeliciteerd met je succesvolle start in Nederland.'

Dat Schürrle daadwerkelijk naar Eindhoven zou verkassen, lijkt niet aannemelijk. Op 29-jarige leeftijd zette de aanvaller deze zomer weten een punt te zetten achter zijn rijke loopbaan, omdat hij geen deel meer wilde uitmaken van de voetbalwereld. Schürrle verzorgde in 2014 de assist op de winnende treffer van Götze in de WK-finale tegen Argentinië. Tevens speelde het duo samen bij Borussia Dortmund. In het verleden speelde Schürrle onder meer voor VfL Wolfsburg en Chelsea, waar hij landskampioen werd. Als laatste club diende Schürrle Spartak Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen