Gullit noemt Real-Ajax: "Dat willen ze tegen Liverpool weer doen"

19 oktober 2020, 17:51   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 18:03

Volgens Ruud Gullit is Ajax blij dat het Liverpool als tegenstander heeft in de groepsfase van de Champions League. De voormalig middenvelder van het Nederlands elftal zegt te weten dat de Amsterdammers voorafgaand aan de loting hoopten op een sterke poule. Die kregen zij, met naast de Engelse landskampioen ook Atalanta en FC Midtjylland.

"Ajax was erg blij met de loting, omdat ze zich willen meten met de besten, dus voor hen is het een goede loting", aldus Gullit op de clubwebsite van Liverpool. "Er staat een nieuw team omdat ze weer veel spelers verkocht hebben. Ze houden ervan om tegen een team te spelen dat ook graag wil voetballen, want ze hebben moeite met tegenstanders die met veel man achter de bal staan en compact spelen. Ik weet nog dat Ajax tegen Real Madrid speelde en ze volledig declasseerden. Dat willen ze opnieuw doen tegen Liverpool."

Gullit verwijst naar het duel in de achtste finale van de Champions League twee jaar geleden, waarin Ajax met 1-4 te sterk was voor De Koninklijke. De ploeg van Erik ten Hag stoomde uiteindelijk door tot de halve finale. Tottenham Hotspur voorkwam pas in blessuretijd via Lucas dat Ajax de finale van het miljoenenbal haalde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen