Herrera respecteert Pogba: "Kan Ballon d'Or winnen"

19 oktober 2020, 20:14

Paris Saint-Germain en Manchester United kruisen dinsdagavond de degens in de eerste speelronde van de Champions League-groepsfase. Het betekent ook het weerzien tussen Ander Herrera en Paul Pogba, die in het verleden vaak samen het middenveld van Manchester United bestierden. Door hun gezamenlijke periode weet Herrera hoe goed Pogba kan voetballen.

"Hij heeft echt alles om de Ballon d'Or te winnen", spreekt de Spanjaard vol bewondering met BBC Sport. "Er is niemand zo als hij. Als zijn club mee gaat doen om grote prijzen, weet ik zeker dat hij kan winnen." Herrera, die in 2019 naar Parijs vertrok, ziet dat United veel volwassener is geworden na zijn vertrek. "Ze zijn zich aan het ontwikkelen. Er is veel talent, zeker door de komst van Bruno Fernandes."

In Parijs hoopt Manchester United op een goede start in de Champions League, om eindelijk weer eens aanspraak te maken op de eindzege van het grootste clubtoernooi ter wereld. Coach Ole Gunnar Solskjaer moet het in ieder geval stellen zonder aanvoerder Harry Maguire. De verdediger is niet meegereisd naar Parijs. Ook Edinson Cavani blijft in Manchester en zal dus niet tegen zijn oude club in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen