Lucratief contract El Khayati in Qatar ontbonden

20 oktober 2020, 00:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het contract van Abdenasser El Khayati bij Qatar SC is per direct verscheurd. De 31-jarige middenvelder tekende afgelopen seizoen een lucratief contract in het Midden-Oosten, maar moet zijn avontuur eerder dan gepland staken. El Khayati stond aanvankelijk tot de zomer van 2021 onder contract, maar dus kan op zoek naar een andere werkgever.

El Khayati koos vorig jaar voor een overstap van ADO Den Haag naar Qatar. Daar kon hij niet zo veel indruk achterlaten als hij in Nederland deed. De middenvelder kwam afgelopen seizoen tot veertien duels, waarin hij slechts eenmaal trefzeker was. Dit seizoen stond hij twee wedstrijden aan de aftrap zonder een bijdrage te leveren aan het aanvallende spel. Afgelopen weekend werd de Marokkaanse technicus al buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Al-Duhail SC.

El Khayati kent een bijzondere loopbaan. Hij speelde in de begindagen van zijn carrière voor FC Den Bosch, NAC Breda en Olympiakos Nicosia, waarna hij terugkeerde naar Nederland om voor de amateurs van Kozakken Boys te spelen. Via Burton Albion en Queens Park Rangers kwam hij in beeld bij ADO Den Haag, waar hij in zijn laatste seizoen zeventien keer scoorde en twaalf treffers voorbereidde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen