Manchester United dompelt PSG in de slotfase in rouw

20 oktober 2020, 22:55   Bijgewerkt: 20 oktober 2020, 23:03

De eerste Champions League-wedstrijd na de verloren finale tegen Bayern München is voor Paris Saint-Germain in een verliespartij geëindigd. Voor het eerst sinds 2004 verloor de Franse formatie een groepswedstrijd op eigen terrein en dat gebeurde tegen Manchester United. De Engelsen grepen door een late goal van Marcus Rashford de volle buit: 1-2.

Donny van de Beek en Mitchel Bakker waren dinsdag bankzitter tijdens het mooiste affiche in de Champions League op deze dinsdag. Beide spelers vielen later overigens nog wel in. Zij zagen vanuit de dug-out dat het duel het aanzien zeker waard was. De eerste goal van de wedstrijd viel na twintig minuten. Anthony Martial ging naar de grond en versierde een penalty, die vervolgens gemist werd door Bruno Fernandes. Keylor Navas keerde de bal, maar de VAR zag dat hij te vroeg van de lijn was gekomen. Fernandes, die afgelopen weekend in de Premier League al een pingel miste, mocht op herhaling en faalde nu niet. De Portugees stond voor de vierde wedstrijd op rij op het scorebord bij United.

RB Leipzig rekent af met Istanbul Basaksehir

Nu Timo Werner vertrokken is, is het de vraag wie nu de goals gaat maken bij Leipzig. Het antwoord was dinsdag de Spanjaard Angeliño. Hij scoorde werkelijk schitterend na een kwartier, door de bal met de hak uit de lucht te plukken en daarnaast hard in de korte hoek te schieten. Vijf minuten later scoorde hij ook de 2-0. Na een snelle aanval twijfelde de oud-speler van NAC Breda en PSV geen moment en veegde hij de bal hard in de lange hoek. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand: 2-0. Bij Leipzig was Justin Kluivert invaller. Hij kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen