'Ajax start opnieuw met Tadic in de punt, middenveld ongewijzigd'

21 oktober 2020, 07:44

Dusan Tadic begint woensdagavond vermoedelijk in de punt van de aanval bij Ajax. De Amsterdammers beginnen aan het Champions League-seizoen tegen Liverpool en zoals vaker in Europese duels kiest Erik ten Hag vermoedelijk voor de Serviër als diepe spits, om zo als kapstok te fungeren voor het elftal.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Verder zijn er weinig verrassingen in de opstelling van Ten Hag, die normaliter voor Antony een basisplaats in gedachten zou hebben gehad. David Neres vervangt zijn landgenoot vermoedelijk aan de rechterkant, terwijl Quincy Promes juist op links begint. Lassina Traoré, afgelopen weekend nog in de spits, staat niet in de opstelling.

Dat geldt wel voor het succesolle middenveld van afgelopen weekend: Mohammed Kudus – Davy Klaassen – Ryan Gravenberch. Het drietal maakte veel indruk tegen sc Heerenveen en wekten de indruk dat ten Hag zijn puzzel compleet heeft voor die linie. Édson Alvarez moet vermoedelijk dus vermoedelijk wederom genoegen nemen met een plek op de bank.

Lees ookTen Hag houdt zelfde strijdplan

Dat geldt ook voor Lisandro Martínez, want Ten Hag sleutelt ook niet aan zijn achterhoede. Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind en Nicolas Tagliafico zijn inmiddels de bekende namen van de Amsterdammers achterin. Verder ontbreekt naast Antony ook de niet-fitte Jurriën Timber bij Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Kudus, Gravenberch; Neres, Tadic, Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen