'Geertruida vervangt Fer weer, Botteghin terug in selectie'

21 oktober 2020 – Dick Advocaat kiest donderdagavond in de Europa League zeer vermoedelijk ook voor Lutsharel Geertruida als vervanger van Leroy Fer. De van origine achterhoedespeler kwam de aan zijn hamstring geblesseerde middenvelder afgelopen weekend ook al vervangen tegen Sparta Rotterdam en dat is tegen Dinamo Zagreb zeer waarschijnlijk opnieuw aan de hand.

'Geertruida vervangt Fer weer, Botteghin terug in selectie'

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Dat is best opvallend, aangezien ook Orkun Kökcü bijvoorbeeld op de bank zat. Vermoedelijk vindt Dick Advocaat die optie op het middenveld van de Rotterdammers te aanvallend Geertruida moet in samenwerking met de centrale verdedigers Uros Spajic en Marcos Senesi zich meer richten op de verdedigende taken.

Positief voor Advocaat is wel de terugkeer van Eric Botteghin, die afgelopen weekend juist nog ontbrak met een hamstringblessure. Ook Christian Conteh, die afgelopen weekend debuteerde in de A-selectie van Feyenoord, reist mee naar Kroatië. Robert Bozeník, Luis Sinisterra en Sven van Beek ontbreken net als Fer nog altijd.

Feyenoord

gerelateerd