Corona-besmettingen bij PSV: Gakpo, Rosario en Delanghe

21 oktober 2020, 13:00   Bijgewerkt: 21 oktober 2020, 13:35

PSV heeft een flinke domper moeten incasseren in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Granada. Pablo Rosario, Cody Gakpo en Maxime Delanghe ontbreken donderdagavond vanwege een positieve coronatest. Ook achter de namen van Jordan Teze en Eran Zahavi staat nog altijd een vraagteken, al hebben zij de training wel weer hervat.

Dat gold voor verdediger Teze al langer, maar nu dus ook voor Zahavi, die uit de interlandperiode terugkwam met een positieve coronatest. Ze hebben de training weliswaar hervat, maar hebben nog wel bepaalde coronawaarden in hun bloed. Pas als die laag genoeg en getest is, mogen zij terugkeren in de selectie van PSV en dat is dus nog onzeker.

Lees ookPSV rekent nog niet op Zahavi

Naast de drie positief geteste spelers betreft het ook nog twee strafleden die corona onder de leden hebben. 'Het vijftal is direct in quarantaine gegaan en ontbreekt in de wedstrijdgroep/staf voor het Europa League-duel met Granada donderdag in Eindhoven. Over 72 uur zal hun situatie opnieuw worden bekeken', schrijft PSV op de clubsite. Het betreft in elk geval niet trainer Roger Schmidt, want hij schuift woensdagmiddag aan bij de persconferentie. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen