Berghuis gewaarschuwd bij Oranje: "Maar wij zijn ready"

21 oktober 2020, 20:31

Steven Berghuis is op zijn hoede voor het uitduel van morgen (21.00 uur) met Dinamo Zagreb. Dat vertelde de aanvoerder van Feyenoord in de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd. Berghuis verwacht een zwaar treffen in Kroatië.

Berghuis liet zich bij Oranje adviseren door mede-internationals Hans Hateboer en Marten de Roon, die met Atalanta vorig seizoen flink klop kregen in Zagreb. "De jongens van Atalanta Bergamo hebben mij gewaarschuwd voor deze ploeg. Die verloren hier met 4-0. Maar wij zijn ready", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Berghuis start donderdagavond aan een nieuw Europees avontuur met Feyenoord, waarmee hij eerder ook al eens in de Champions League speelde. Nu zit het in een Europa League-groep met Dinamo Zagreb, AC Wolfsberger en CSKA Moskou. "Ik heb al vier jaar de ambitie om te overwinteren", zegt Berghuis. "Dit is het podium waarop je jezelf wilt laten zien als voetballer. Als speler kan je dan excelleren, maar het maakt mij niet uit wie dat doet. Twee jaar geleden onze campagne in de Champions League, toen heb ik mij goed laten zien. Dus het is niet nieuw."

Lees ook: Feyenoord speelt voor 10.000 man: "Gekke constructie"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen