Stokkers belangrijk: "Lekkerste invalbeurt die je kunt hebben"

21 oktober 2020, 21:25

Finn Stokkers is dinsdag van grote waarde geweest voor RKC Waalwijk. De aanvaller kwam tegen PEC Zwolle in de 83ste minuut in het veld en tekende drie minuten later voor de 1-1. Hij legde daarmee de eindstand vast op 1-1 en was blij met zijn goal.

Stokkers maakte zodoende zijn eerste goal voor de club. "Dit is de lekkerste invalbeurt die je kan hebben", sprak hij na het duel tegen het Brabants Dagblad. "Ik zat te kijken en dacht: hier moeten we sowieso punten tegen pakken. Gelukkig hebben we dat uiteindelijk ook gedaan." Bijna schoot de aanvaller laat in de wedstrijd ook nog de 2-1 tegen de touwen. "Ik was zo dichtbij, dat was echt zonde. Dat was zo lekker geweest, echt de kers op de taart."

Hoe dan ook is het punt prima voor RKC, dat in het weekend won van Heracles Almelo. We hebben het goed gedaan dat zeker. Nu moeten we doorpakken, er komen zware wedstrijden aan." Zondag speelt de ploeg tegen Feyenoord.