Bayern gaat werk maken van Van Nistelrooij

Koen Freriks
9 juli 2006, 11:15

Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern Munchen heeft bekend gemaakt dat Ruud van Nistelrooij naar Bayern wil. "Dit is bij ons bekend. We gaan er aan werken."

De oud-international verwacht niet op korte termijn overeenstemming te bereiken. "We willen proberen de zaak in alle rust af te handelen. Dat kan even duren. We gaan praten met Van Nistelrooij en natuurlijk met zijn club, Manchester United."

Volgens onbevestigde bronnen ligt de vraagprijs voor de Nederlandse spits rond de twaalf miljoen euro. Van Nistelrooij, de afgelopen weken met Oranje actief op het WK, was de laatste tijd bij zijn club mede als gevolg van een conflict met de leiding vaak wisselspeler. Manchesters manager Alex Ferguson verklaarde dit weekeinde desondanks Van Nistelrooij binnenkort op de eerste training te verwachten.

Bayern deed voor het komend seizoen al twee "grote" aankopen. Spits en Duits international Lukas Podolski en de Belgische verdediger Daniel van Buyten. Manager Uli Hoeness denkt niet dat het daarbij blijft. "Als we nog een keer op verantwoorde wijze kunnen toeslaan, zullen we dat zeker niet nalaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen