Wijnaldum spreekt van terechte uitslag na winst in Amsterdam

21 oktober 2020, 23:57

Met Liverpool is Georginio Wijnaldum er in geslaagd om het Champions League-seizoen op prima wijze te beginnen. De Champions League-winnaar van 2019 zegevierde met 0-1, ondanks dat Ajax ook de nodige kansen kreeg. De zege van de Engelsen was volgens Wijnaldum echter terecht.

Hij zag dat Ajax op een andere manier aantrad dan gebruikelijk, om zich aan te passen aan Liverpool. "Wij hebben niets aangepast en ons eigen spel gespeeld", zei Wijnaldum tegen Ziggo Sport. "Ik was wel een beetje verrast door Ajax, ik had verwacht dat ze hun eigen spel zouden spelen." Over het veld in de Johan Cruijff ArenA is hij niet te spreken. "Dat had ik bij de interlands met Oranje al gemerkt. Als je de velden in de Premier League hiermee vergelijkt, zie je het verschil wel."

Volgens Wijnaldum is de winst een verdiende uitslag. "Het is een terechte uitslag, wij hebben namelijk ook kansen gehad. Het kon een gelijkspel worden en zij hadden ook kunnen winnen, maar wij hadden ook met een grotere uitslag kunnen winnen. Wij kunnen in ieder geval beter dan we vanavond hebben laten zien. We zijn blij met de zege, zeker omdat het de eerste is van dit Champions League-seizoen. We hopen in het toernooi te groeien. Winnen bij Ajax is heel goed."

Lees ook: Klopp verrast door Ajax: "Wijziging formatie niet verwacht"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen