Granada-trainer schuift PSV favorietenrol in de schoenen

22 oktober 2020 – Diego Martínez van Granada heeft zijn team in aanloop naar de Europa League-ontmoeting met PSV in de rol van underdog gemanoeuvreerd. Tegelijkertijd is de trainer van de Spaanse club optimistisch over de kansen van zijn team in Eindhoven.

Granada-trainer schuift PSV favorietenrol in de schoenen

In Granada treft PSV de huidige nummer zes van de Spaanse competitie. "Op basis van de historie is PSV de favoriet. Voor ons is dit wel een prachtig podium om te debuteren", aldus Martínez woensdag op de persconferentie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "PSV is een dynamische ploeg, met vooral een gevaarlijke en snelle aanval die tot de verbeelding spreekt."

De Spanjaarden treden in het Philips Stadion aan zonder de ervaren aanvaller Roberto Soldado, die besmet is met corona en derhalve in Spanje is achtergebleven. Ook PSV is getroffen door het virus. Pablo Rosario, Cody Gakpo en derde keeper Maxime Delanghe zitten in quarantaine, terwijl nog onduidelijk is of Eran Zahavi en Jordan Teze inzetbaar zijn. "Het is moeilijk. Ik ben zelf ook vader en bezorgd over de maatschappelijke situatie", besluit Martínez.

Lees ook: Schmidt wil winnen ondanks coronagevallen: "Bijzondere tijden"

PSV

gerelateerd