Basisplaats Ihattaren bij PSV, Zahavi en Teze nog afwezig

22 oktober 2020, 17:41   Bijgewerkt: 22 oktober 2020, 17:47

Roger Schmidt heeft donderdagavond een basisplaats ingeruimd voor Mohamed Ihattaren bij PSV. Het veelbesproken talent begint aan de aftrap, mede omdat spits Eran Zahavi net als Jordan Teze nog niet bij de Europa League-selectie zit voor het treffen met Granada vanwege hun eerdere positieve coronatest. Pablo Rosario en Codu Gakpo ontbreken eveneens vanwege een positieve coronatest.

Zodoende is de lijst afwezigen best groot voor Schmidt, die desondanks aangaf gewoon te willen winnen van Granada. Achterin is Timo Baumgartl opnieuw de vervanger van Jordan Teze, die weliswaar wel weer mocht meetrainen, maar dus nog niet in de selectie zit. Het blok op het middenveld wordt bij afwezigheid van Rosario gevormd door Ibrahim Sangaré en Jorrit Hendrix.

Voorin staan naast Ihattaren ook opnieuw Mario Götze, spits Donyell Malen en Mauro Júnior in de basis. De bank is wel behoorlijk uitgedund door alle afwezigen: Noni Madueke, Lars Unnerstall, Vincent Müller, Joël Piroe, Emmanuel Matuta, Richard Ledezma, Shurandy Sambo, Justin de Haas, Adrián Fein, Nick Viergever en Luis Felipe.

Opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Baumgartl, Boscagli, Max, Sangaré, Hendrix, Götze, Ihattaren; Malen, Mauro

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen