De Wit vervangt Boadu, Mertens en Lozano bij Napoli

22 oktober 2020, 17:48

Dani de Wit is donderdagavond de diepe spits van AZ op bezoek bij Napoli. De geplaagde ploeg van trainer Arne Slot is verder grotendeels in tact gebleven, alleen is Calvin Stengs naar het middenveld verhuisd en is Yukinari Sugawara de rechtsbuiten van dienst. Ondanks de corona-uitbraak, staat er een waardig elftal van de Alkmaarders donderdagvond in de Europa League.

Met liefst twaalf besmettingen zag de selectie van AZ er behoorlijk anders uit voor het duel met Napoli, toch bleef de basiself van Arne Slot redelijk bespaard van het virus. Alleen Myron Boadu is afwezig, net als zijn stand-in Ferdy Druijf. Daardoor heeft Slot gekozen voor de dynamische De Wit in de punt en Stengs is zijn vervanger op het middenveld naast Teun Koopmeiners en Fredrik Midtsjø.

Verder wordt het centrale duo achterin gevormd door Bruno Martins Indi en Pantelis Hatzidiakos, terwijl de backs met Jonas Svensson en Owen Wijndal als te doen gebruikelijk zijn. Met Ramon Leeuwin en Albert Gudmundsson zitten er twee volwaardige wissels op de bank, verder zijn het grotendeels spelers uit de beloftenploeg die Slot kan inbrengen.

Opstelling Napoli: Meret, Di Lorenzo, Maksimovi?, Koulibaly, Hysaj, Fabián, Lobotka, Politano, Mertens, Lozano, Osimhen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen