Ook Wolfsberger AC en CSKA spelen gelijk in groep Feyenoord

22 oktober 2020, 23:06

De andere twee opponenten van Feyenoord in Groep K bleven net als de Rotterdammers steken op een gelijkspel. Het treffen tussen Wolfsberger AC en CSKA Moskou eindigde in 1-1, waardoor vooralsnog alle teams in de poule op hetzelfde puntentotaal staat.

Bij CSKA Moskou was er geen basisplaats voor Chidera Ejuke, de Nigeriaanse buitenspeler die in de afgelopen transferperiode voor twaalf miljoen euro overkwam van sc Heerenveen. Hij viel direct na rust wel in om de Russische grootmacht een nieuwe voorsprong te bezorgen, nadat het die in de eerste helft nog uit handen uit had gegeven.

Want hoewel Adolfo Gaich CSKA na vijf minuten al op voorsprong had gezet, nam het die kleine marge niet mee de rust in. Drie minuten voor de onderbreking kreeg Wolfsberger AC een strafschop, die wel besteed was aan ex-FC Twente-speler Michael Liendl: 1-1. Volgende week donderdag (18.55 uur) neemt Feyenoord het in de Kuip op tegen Wolfsberger AC.