Kans op speeltijd slinkt voor Dest door rentree Alba

23 oktober 2020, 14:03

Sergino Dest leek op weg naar eerste basisplaats in El Clásico tegen Real Madrid, maar de verdediger van FC Barcelona moet waarschijnlijk toch op de bank plaatsnemen. Dat heeft alles te maken met het feit dat Jordi Alba fit genoeg is om in actie te komen. De linksback is hersteld van hamstringklachten en zit in de selectie.

Tegen Sevilla liep de verdediger een kwartier voor tijd een spierblessure op. Dat gebeurde in het thuisduel op 5 oktober. Dest kwam toen als invaller in het veld en speelde vervolgens ook de wedstrijden tegen Getafe en Ferencváros als basiskracht. De kans leek dan ook groot dat hij zaterdag als linksback zou gaan starten, met Sergi Roberto op de rechterkant. Nu Alba fit genoeg is om zaterdag in actie te komen, slinkt de kans op speeltijd weer voor de Amerikaan.

Bij tegenstander Real Madrid, dat nu twee keer op rij heeft verloren, is Sergio Ramos weer van de partij. Hij keert terug in de spelersgroep nadat hij tegen Shakhtar Donetsk nog buiten de selectie was gelaten. FC Barcelona - Real Madrid wordt zaterdag om 16.00 uur gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen