Klopp wil geen datum plakken op rentree Van Dijk

23 oktober 2020, 14:59

Virgil van Dijk staat maandenlang buitenspel met de zware knieblessure die hij vorige week opliep tegen Everton. De Nederlandse verdediger van Liverpool moet lang revalideren en nog onduidelijk is uiteraard wanneer hij eventueel weer terug zal kunnen keren. Trainer Jürgen Klopp wil er geen druk achter zetten.

Binnenkort zal de verdediger onder het mes gaan om zijn knieblessure te behandelen. Klopp weet dat iedereen geïnteresseerd is in wanneer hij weer terug is. "Dat kan ik begrijpen", vertelt de Duitse trainer op de clubwebsite. "Virgil is bij is ons geweest, het gaat oké met hem. Ik voel echter niet de behoefte om uitgebreid in te gaan op het tijdschema. Het komt allemaal goed met de operatie. We gaan het allemaal zo goed mogelijk aanpakken."

De Duitse trainer heeft dus geen zin om te laten weten wanneer de Nederlander terug verwacht kan worden. "Iedereen is anders, dus het heeft sowieso weinig zin om nu al te zeggen wanneer hij terug is. Misschien kan dat later wel, als hij echt in de herstelfase zit. Een duidelijke tijdsafbakening is er niet, omdat het altijd afwachten is hoe de behandeling verloopt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen