Antony en Neres: plek in Olympische selectie Brazilië

23 oktober 2020, 17:59

Antony en David Neres zijn door de Braziliaanse beloftencoach opgenomen in de Olympische selectie. Het duo van Ajax is opgeroepen voor nader te bepalen oefenduels met de Seleçao Olimpica, de ploeg die komend jaar zomer meedoet aan de Olympische Spelen in Japan. Voor Neres is het na zijn lange blessureleed een stap terug.

De aanvaller, die afgelopen seizoen lang moest toekijken met een knieblessure, debuteerde namelijk al op 26 maart 2019 voor de Braziliaanse hoofdmacht en schopte het inmiddels tot zeven interlands, waarin hij eenmaal trefzeker was. Ajax-nieuwkomer Antony, die in zijn eerste weken in Amsterdam indruk maakt, speelde tot dusverre al negen keer voor de Olympische ploeg, waarin hij tweemaal trefzeker was. De aanvaller wacht nog op zijn échte debuut bij de Goddelijke Kanaries.

Voor die plek zal het Ajax-duo echter nog beter moeten gaan presteren om in aanmerking te komen. De Braziliaanse bondscoach Adenor Leonardo Bacchi heeft namelijk de beschikking over een voorhoede van wereldklasse. De oefenmeester riep voor het grote Brazilië vandaag spelers als Neymar (Paris Saint-Germain), Vinicius Junior (Real Madrid), Richarlison (Everton), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City) én Philippe Coutinho (FC Barcelona) op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen