Lampard baalt: "Heel lastig om Ziyech in te passen"

23 oktober 2020, 19:37

Chelsea kan na een vervelende knieblessure in de voorbereiding eindelijk beschikken over topaankoop Hakim Ziyech. De voormalig Ajacied moet het echter voorlopig nog doen met een reserverol. Daar baalt coach Frank Lampard van, omdat de middenvelder zich niet kan klaarstomen voor een plek op het opstellingsformulier.

Oefenduels om in het ritme te komen, kan Ziyech niet spelen. "Het is erg lastig om hem in te passen. We zitten op Cobham (trainingscomplex Chelsea, red.) in een bubbel, dus we kunnen ook niet tegen de O23 spelen of wat talenten bij elkaar zoeken om wedstrijden op een groot veld te spelen. Dat is normaal gesproken wat je wil als iemand een paar maanden niet gespeeld heeft", sprak de balende Lampard op de persconferentie.

"Hakim is erg zelfverzekerd", vervolgde de coach. "Zijn fitheid komt vanzelf, hij heeft nog wat tijd nodig om wedstrijdfit te worden nu hij hersteld is van zijn blessure." Met Chelsea neemt Ziyech het dit weekend op tegen Manchester United. De teller van de linkspoot staat vooralsnog op slechts één Premier League-duel. Tegen Southampton (3-3) kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen