Weer monsterzege Volendam, NEC klopt Go Ahead

23 oktober 2020, 20:38   Bijgewerkt: 23 oktober 2020, 21:24

FC Volendam heeft de smaak te pakken in de Eerste Divisie. Na een stroeve seizoensstart werd vanavond ook FC Dordrecht met ruime cijfers aan de kant geschoven: 7-1. In de laatste drie speelronden scoorde de ploeg van trainer Wim Jonk liefst achttien keer, waardoor de weg omhoog is ingezet. Ook Jong Ajax hield op bezoek bij MVV huis.

Dankzij goals van Francesco Antonucci, Derry John Murkin (twee), Samuele Mulattieri (twee), Martijn Kaars en Dean Ruben James kon FC Volendam eenvoudig uitlopen naar een ruime zege. Daar kon de tegentreffer van Giovanni dos Santos niets aan veranderen. Volendam moest vier speelronden wachten op de eerste zege, maar is inmiddels volledig warmgedraaid. Tegen Jong PSV (5-1), Jong AZ (2-6) en dus FC Dordrecht scoorde de ploeg er op los.

Jong Ajax volgde het voorbeeld van de provinciegenoot door met 1-5 te winnen op bezoek bij MVV. Het betekende de derde zege op rij voor de Amsterdamse beloftenploeg. Ook NEC en Telstar pakten de drie punten, maar deden dat beduidend minder overtuigend. NEC versloeg Go Ahead Eagles met 2-1, terwijl Telstar met 2-0 te sterk was voor Helmond Sport.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen