Leeds United en Struijk klimmen naar derde plek PL

24 oktober 2020, 09:10

Leeds United kent vooralsnog een geweldige terugkeer op het hoogste niveau in Engeland. De ploeg van de geprezen coach Marcelo Bielsa versloeg mede-sensatie Aston Villa met ruime cijfers (0-3) en bezet daardoor minstens een avond een Champions League-plek. Grote man aan Leeds-zijde was Patrick Bamford.

De spits nam namelijk de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening en mocht daardoor zijn hattrick vieren. Aston Villa, waar Anwar El Ghazi ontbrak, leed door toedoen van de verrassend sterke promovendus de eerste nederlaag van het seizoen. De eerste vier wedstrijden werden gewonnen. Leeds boekte tot dusverre drie zeges en een remise: goed voor tien punten.

Bij Leeds United stond de Nederlandse verdediger annex middenvelder Pascal Struijk in de basis. Nadat hij halverwege de wedstrijd eruit werd gehaald, slaagde Leeds erin om de Villa-muur te slechten. In Spanje zag Jasper Cillessen vanaf de bank hoe Valencia verloor op bezoek bij Elche CF (2-1). Ook in Duitsland werd gevoetbald: VfB Stuttgart en 1. FC Köln bleven steken op 1-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen