Grensrechter gebeten hond bij Cocu: "Hij heeft de zege gestolen"

24 oktober 2020, 11:59

Phillip Cocu was na afloop van het 1-1 gelijkspel van Derby County tegen Nottingham Forest niet te genieten. Boos, zo voelde de geplaagde Nederlandse trainer zich. Een van de grensrechters kreeg na de remise de volle laag van Cocu.

Derby County dacht een kwartier voor tijd op 1-2 te komen door een doelpunt van Kamil Jozwiak, maar daar stak de grensrechter een stokje voor. Een andere speler zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan. "Ik hou er niet van om het over de arbitrage te hebben, maar ik word ertoe gedwongen. Hun doelpunt was een exacte kopie van onze goal, maar de ene telde en de andere niet. Niemand protesteerde, iedereen dacht dat het een doelpunt was. De grensrechter stak echter zijn vlag in de lucht en heeft de zege van ons gestolen."

Derby County en Cocu konden de punten goed gebruiken, want na zeven wedstrijden bivakkeren The Rams in de onderste regionen van het Championship. Het team van de Nederlandse trainer veroverde in zeven wedstrijden slechts vier punten. Cocu is door de slechte resultaten niet meer zeker van zijn baan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen