Man United en Chelsea komen niet tot scoren

24 oktober 2020, 20:24

Manchester United en Chelsea hebben de verwachtingen van het topduel in de Premier League nooit waar kunnen maken. Op Old Trafford eindigde het treffen in een bloedeloos gelijkspel. Donny van de Beek bleef negentig minuten op de bank bij Manchester United. Hakim Ziyech deed zo'n tien minuten mee bij Chelsea.

Zowel Manchester United als Chelsea valt dit seizoen nog erg tegen. Voorafgaand aan het duel hadden ze beiden twee zeges geboekt in vier en vijf duels, met een tiende en vijftiende plaats tot gevolg op de ranglijst. Of beide ploegen vermoeid waren van het midweekse Champions League-duel tegen respectievelijk PSG (1-2) en Sevilla (0-0) blijft in het midden, maar zowel United als Chelsea oogde inspiratieloos in een nat Manchester. Zo kwam Chelsea slechts tot één schot op het doel van David de Gea. 

Van de Beek bleef dus op de bank en hij zag Edinson Cavani wel zijn debuut maken in de Premier League. De Uruguayaan, transfervrij overgekomen naar de ploeg van Ole Gunnar Solskjær, was met zijn eerste balcontact nog dicht bij de 1-0, maar vanuit een voorzet van Marcus Rashford mikte hij net naast. Waar bij Manchester United met Paul Pogba de ene stylist nog inviel en bij Chelsea met Ziyech de ander, konden zij ook niet voor een impuls zorgen. Rashford leek The Red Devils in blessuretijd nog naar de zege te schieten, maar Chelsea-doelman Édouard Mendy redde fantastisch. Door het gelijkspel raken beide ploegen al vroeg achterop in de titelstrijd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen