Atlético blijft enige club zonder nederlaag na zege op Real Betis

24 oktober 2020, 23:38

Atlético Madrid is nog altijd als enige club in La Liga ongeslagen. Dat bleef ook zo na de wedstrijd tegen Real Betis zaterdagavond, die met 2-0 werd gewonnen. Atlético staat tweede met elf punten, maar met een wedstrijd minder gespeeld dan koploper Real Madrid (dertien punten).

Naast dat Atlético als enige in de competitie nog altijd geen nederlaag leed, kreeg het ook de minste doelpunten tegen: slechts één. Al vroeg in de wedstrijd tegen Real Betis liet doelman Jan Oblak maar weer eens zien hoe dat komt. Met een fraaie redding wist hij een kopdoelpunt van William Carvalho te voorkomen. Ook Atlético wist echter niet te scoren in de eerste helft en dus gingen de ploegen doelpuntloos de kleedkamer in.

Na rust was het al heel snel raak. Na een erg fraaie solo over de linkerflank wist Marcos Llorente vanuit een erg moeilijke hoek de bal over de doelman heen binnen te schieten. Toen even later een uitbraak van Yannick Carrasco met een overtreding werd voorkomen, leek Martin Montoya er met geel goed vanaf te komen. Leek, want de VAR greep in en Real Betis moest alsnog met tien man verder. Diezelfde Carrasco speelde de wedstrijd als invaller overigens niet uit. Tien minuten voor tijd moest hij het veld verlaten met een hamstringblessure. In blessuretijd gooide Luis Suárez de wedstrijd tegen het tienkoppige Betis op slot: 2-0.

Sevilla in eigen huis onderuit

Voor Sevilla loopt het seizoen nog niet zoals gepland. De club begon het La Liga-seizoen met twee overwinningen en een gelijkspel tegen Barcelona, maar verloor vorige week met 1-0 van Granada. Vanavond was het opnieuw raak: in eigen huis was Eibar met 0-1 te sterk. Aanvaller Garcia Kike maakte kort voor rust het enige doelpunt. Bij Sevilla werd tien minuten voor tijd Luuk de Jong nog ingebracht, maar dat mocht niet meer baten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen