Duitsland
0 – 0
Hongarije
Portugal
0 – 0
Frankrijk

Heerenveen wint weer: "Tegen Ajax deden we het superslecht"

25 oktober 2020 – sc Heerenveen leed vorige week een 5-1 nederlaag tegen Ajax en die uitslag past niet echt in het tot dusver goede seizoen van de Friezen. De ploeg wilde zich dan ook graag revancheren en deed dat zaterdag tegen FC Emmen (4-0). Johnny Jansen telt zijn zegeningen.

Heerenveen wint weer: "Tegen Ajax deden we het superslecht"

De start van het duel was nog moeizaam geweest, zag de coach. "Ik zei tegen de jongens dat ze hoger moesten gaan staan. Er was teveel ruimte tussen mij en de middenvelders elke keer. Emmen brengt veel mensen om de bal, maar wij moeten die er gewoon afjagen. En je ziet dat we meer kansen krijgen als we dat dus ook doen", analyseert de trainer bij Omrop Fryslan.

Nu staat Heerenveen weer derde en dat is uiteraard meer dan uitstekend. "Dat is super. Bij Ajax wisten we van tevoren dat dat lastig zou zijn, maar we deden het superslecht. Dat zat ons niet lekker en dat proberen we nu om te zetten. Als we met elkaar de nul kunnen houden, is dat fantastisch. Het werd 4-0 maar het had meer kunnen zijn, maar we zijn hier heel erg blij mee."

Eredivisie

gerelateerd