Roemeratoe debutant in voorselectie Jong Oranje

25 oktober 2020, 20:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente-middenvelder Godfried Roemeratoe is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. De sterkhouder van de Tukkers is een van de 34 namen die pronkt op de lijst van Erwin van de Looi voor de interlands tegen Jong Wit-Rusland en Jong Portugal. Ook onder andere Mitchel Bakker, Noa Lang, Joey Veerman en Kaj Sierhuis zijn opgeroepen.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Vanuit de topclubs is ook een groot aantal spelers opgeroepen: Ryan Gravenberch (Ajax), Cody Gakpo (PSV) en Myron Boadu (AZ) zijn spelers die gezien hun recente prestaties wellicht ook met een schuin oog naar het grote Oranje hadden gekeken, maar daarvoor nog niet zijn opgeroepen. Ook Sven Botman (OSC Lille) moet voorlopig genoegen nemen met een plek bij het beloftenteam van de KNVB.

Lees ook: De Boer neemt Sinkgraven

Jong Oranje is al geplaatst voor het EK 2021, ondanks dat directe concurrent Portugal in theorie nog over het Nederlands beloftenelftal heen kan. In dat scenario behoort de ploeg van Van de Looi sowieso tot de beste nummers twee en gaat het om die reden nog naar het eindtoernooi in Slovenië en Hongarije. Ajax is met vier spelers de hofleverancier van de voorselectie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen