Lampard acht Ziyech bijna klaar voor eerste basisplaats

26 oktober 2020, 20:37

Hij viel al drie keer in, maar Hakim Ziyech startte nog niet in de basis bij Chelsea. Daar lijkt snel verandering in te komen. Frank Lampard ziet de voormalig Ajacied steeds fitter worden en acht hem (bijna) rijp voor zijn eerste basisplaats.

Chelsea kwam de laatste twee wedstrijden niet tot scoren, maar over zijn voorhoede maakt Lampard zich geen zorgen. "We zitten nog vroeg in het seizoen en hebben Timo Werner en Kai Havertz met een reden aangetrokken. Ik ken de kwaliteiten die we voorin hebben en het lijkt erop dat Hakim Ziyech bijna fit genoeg is om een wedstrijd te kunnen starten. Ik ben erg blij met mijn spelers", aldus Lampard maandag op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen FK Krasnodar van woensdag.

Lampard gaf voor het duel met Manchester United nog aan het lastig te vinden om Ziyech in te passen. Door de coronacrisis en een knieblessure heeft de linkspoot de laatste maanden weinig gespeeld. "Zijn fitheid komt vanzelf, hij heeft nog wat tijd nodig om wedstrijdfit te worden nu hij hersteld is van zijn blessure", zei de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen