Duitsland
0 – 0
Hongarije
Portugal
0 – 0
Frankrijk

Koselev uit de basis verdreven bij Fortuna: "Ik ben niet tevreden"

27 oktober 2020 – Alexei Koselev ligt onder vuur bij Fortuna Sittard. De goalie was jarenlang de vaste eerste keus bij de club, maar is zijn plek nu kwijt. Trainer Kevin Hofland heeft ingrepen na de 1-3 nederlaag tegen FC Groningen en wil een andere doelman onder de lat.

Koselev uit de basis verdreven bij Fortuna: "Ik ben niet tevreden"

Woensdag tegen Roda JC in de beker mag Yannick van Osch het laten zien. Hij maakt zijn debuut. "Ik ben niet tevreden over Koselev, daarom speelt Yannick", zegt de trainer tegen L1. Er wordt mogelijk meer gewisseld bij Fortuna. "We hebben een aantal dingen uitgeprobeerd en maken woensdagochtend een definitieve beslissing."

Zondag was Hofland witheet na de 1-3 nederlaag. Hij zei dat hij zich in de steek gelaten voelde door zijn ploeg. "Daar sta ik nog steeds achter. We hebben het erover gehad. Ik heb ze uitgelegd dat ze ook vooral elkaar te kort doen. We zetten er een streep onder en nu is het vizier gericht op de derby." Woensdag tegen Roda is volgens Hofland de ideale kans om de draad op te pakken voor Fortuna. "Ze kunnen nu laten zien dat ze kunnen voetballen. En dan ook nog een mooie pot. Mooier krijg je het niet."

Fortuna is slecht aan het seizoen begonnen en staat in de Eredivisie onderaan, met twee punten uit zes duels.

Eredivisie

gerelateerd