De Graafschap stunt en schakelt Twente uit in beker

27 oktober 2020, 20:40

De eerste stunt in het KNVB Beker-toernooi is dinsdag gerealiseerd door De Graafschap. De Eerste Divisie-ploeg beleefde op bezoek bij FC Twente een sterke eerste helft en kwam met 0-2 voor. Dat bleek uiteindelijk genoeg voor de zege, al deed Twente nog wel wat terug: 1-3.

Gesteund door een goede start in de Eredivisie begon Twente met vertrouwen aan het duel, maar mogelijk was er sprake van enige onderschatting. De ploeg van Ron Jans begon met Wout Brama en Vaclav Cerny op de bank namelijk niet scherp. De Graafschap plooide wat terug en was sterk aan de bal. De uitbraken waren gevaarlijk en verrassend was het dan ook niet dat het na een kwartier 0-1 werd. Mohamed Hamdoui kwam vanaf links naar binnen en schoot knap raak in de korte hoek. Een kwartiertje later werd het zelfs 0-2. Na een fout van Gijs Smal, die eindelijk mocht starten, kon Joey Konings binnenschuiven.

Die klap kwam Twente niet meer te boven. Ook het inbrengen van Brama en Cerny hielp niet, al kende Twente in de tweede helft wel een opleving. Na een uur raakte Danilo de lat en korte daarna was het raak via Casper Staring. De middenvelder kon het afmaken met een goede rush. Twente probeerde nog terug te komen, maar slaagde daar niet. In de blessuretijd was Julian Lelieveld de man die het duel na een counter in 1-3 besliste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen