VVV herpakt zich, ook Heerenveen bekert verder

27 oktober 2020, 21:41

VVV-Venlo heeft de zure nasmaak van de monsternederlaag tegen Ajax (0-13) enigszings weggespoeld. De Limburgse Eredivisionist was, op het terrein waar het onderdeel werd van de Nederlandse sporthistorie, te sterk voor Eerste Divisie-club FC Den Bosch. De ploeg van Hans de Koning boekte een 4-2 zege.

Met twee treffers was Giorgios Giakoumakis opnieuw de grote man aan Venlose zijde. De Griekse spits was in zijn eerste weken in Nederland al zeven keer trefzeker. Jafar Arias en Tobias Pachonik maakten het feest van VVV compleet. De achttienjarige FC Groningen-huurling Romano Postema zorgde met twee tegentreffers nog voor enige spanning, maar Den Bosch kwam uiteindelijk nipt tekort. Bij VVV zal Delano van Crooij, die afgelopen weekend dertien keer moest vissen, géén goed gevoel aan de wedstrijd overhouden. De doelman ging tegen Den Bosch pijnlijk in de fout.

SC Heerenveen boekte in eigen huis een betrekkelijk eenvoudige zege op TOP Oss. Dankzij treffers van Joey Veerman, Benjamin Nygren en Rodney Kongolo bereikten de Friezen de tweede ronde van het bekertoernooi. De ploeg van Johnny Jansen won met 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen