Liverpool boekt thuis magere zege tegen Midtjylland

27 oktober 2020, 22:53   Bijgewerkt: 27 oktober 2020, 23:23

Liverpool is er na een matige eerste helft in geslaagd de drie punten te pakken in eigen huis tegen FC Midtjylland. Coach Jürgen Klopp moest er wissels aan te pas laten komen om de Deense landskampioen op de knieën te dwingen (2-0). Door de remise van Ajax en Atalanta zijn de Engelsen de grote winnaars van de avond in groep D.

Liverpool had voor rust veruit het meeste balbezit, maar slaagde er niet in om dat te belonen met een treffer. De Engelsen, waar Georginio Wijnaldum op de bank begon, speelden tegen de Denen met een B-elftal. Zo werd het supertrio Mané-Firmino-Salah aan de kant gehouden. Zonder de steraanvallers kreeg Liverpool nauwelijks een poot aan de grond. In de eerste 45 minuten schoot de Engelse landskampioen nul keer tussen de palen. Het was Midtjylland dat de meeste aanspraak maakte op de openingstreffer, maar de van een blessure teruggekeerde doelman Alisson redde zijn ploeg knap.

Direct na rust werd Wijnaldum binnen de lijnen gebracht om Liverpool te behoeden voor een flater. De middenvelder van het Nederlands elftal stond met een pass op Trent Alexander-Arnold aan de basis van de bevrijdende openingstreffer. De rechtsback legde de bal terug op Diogo Jota, die de 1-0 op het scorebord schoot. Omdat Mohamed Salah in blessuretijd vanaf elf meter voor de 2-0 zorgde, heeft Liverpool na twee duels zes punten verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen