Real Madrid redt in extremis punt tegen Gladbach

27 oktober 2020, 23:05   Bijgewerkt: 27 oktober 2020, 23:29

Real Madrid stevende af op een dramatische start van het nieuwe Champions League-seizoen, maar redde zichzelf van een blamage op bezoek bij Borussia Mönchengladbach: 2-2. Door een uiterste krachtsinspanning in de slotfase pakte de ploeg van Zinédine Zidane het eerste punt van het nieuwe Europese seizoen.

Dankzij treffers van Marcus Thuram en Alassane Pléa leek Gladbach op weg naar een enorme stunt in de Champions League, maar Karim Benzema en Casemiro zorgden in de absolute slotfase voor een remise. Vorige week moest Real Madrid al zijn meerdere erkennen in Shakhtar Donetsk, dat met 2-3 zegevierde. Voor Real Madrid is het desondanks een uiterst pijnlijke start van het nieuwe Champions League-seizoen. Real is met dertien eindzeges recordwinnaar, maar moet nu dus vrezen voor eliminatie in de eerste ronde.

Nadat het in 2018 de beker voor het laatst de lucht in tilde en afscheid nam van de jaar Juventus vertrekkende Cristiano Ronaldo, ging het in het miljoenenbal bergafwaarts voor de Madrilenen. Vorig jaar was Manchester City in de achtste finale te sterk. Het jaar ervoor zorgde Ajax voor een daverende verrassing door de regerend winnaar uit het toernooi te kegelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen