'Feyenoord moet blijven vrezen voor winters vertrek van Berghuis'

28 oktober 2020, 07:41

Feyenoord moet in de winterstop mogelijk opnieuw vrezen voor een vertrek van Steven Berghuis (28). De aanvaller van de Rotterdammers was op de slotdag nog dicht bij een transfer naar AS Roma, maar een deal met die club is nog zeker niet helemaal uit de lucht. De vraag is of de Serie A-club in de winter terugkomt in De Kuip voor Berghuis.

Dat schrijft Voetbal International althans. AS Roma wilde de aanvaller voor acht miljoen binnenhalen en zelf stond de buitenspeler ook open voor een avontuur in de Italiaanse hoofdstad, maar omdat er geen speler van AS Roma maar werd verkocht in de absolute slotfase van de transfermarkt, kwam de deal niet tot een overgang.

Lees ook: 'Berghuis was op Deadline Day dicht bij transfer naar Roma'

Volgens VI is de interesse van AS Roma niet verdwenen, maar moest er dus een speler worden verkocht. Als dat in januari alsnog gebeurt en de Romeinen zetten hun interesse in Berghuis door, kan het altijd alsnog leiden tot een overgang van de international van het Nederlands elftal. Voor slechts acht miljoen is Berghuis namelijk op te halen uit Rotterdam-Zuid.

Berghuis stak niet onder stoelen of banken dat hij heel gelukkig is bij Feyenoord, maar ook niet dat hij mogelijk nog eenmaal wil kijken waar zijn plafond ligt. Hij staat sinds 2016 onder contract bij Feyenoord, dat hem overnam van Watford. Eerder kwam Berghuis uit voor AZ, VVV-Venlo en FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen