Ziyech maakt basisdebuut bij Chelsea tegen Vilhena

28 oktober 2020, 17:40   Bijgewerkt: 28 oktober 2020, 17:54

Hakim Ziyech begint vanavond voor het eerst vanaf de aftrap bij Chelsea. De linkspoot, die deze zomer werd overgenomen van Ajax, staat samen met Jorginho en Mateo Kovacic op het middenveld geposteerd. Om 18.55 uur treft Chelsea in de tweede groepswedstrijd van de Champions League het Russische FK Krasnodar, waar Tonny Vilhena op het opstellingsformulier.

De basisplaats van Ziyech gaat ten koste van voormalig Vitesse-middenvelder Mason Mount, die naar de bank is verwezen. Voor Ziyech is het zijn eerste basisplaats sinds zijn komst naar Londen. In zijn eerste weken liep de middenvelder annex aanvaller een blessure op, waardoor hij met een achterstand aan zijn nieuwe avontuur moest beginnen. Tot dusverre bleef zijn inbreng beperkt tot twee invalbeurten in de Premier League.

Ook tegen Sevilla kwam de Marokkaans international als invaller binnen de lijnen. Chelsea kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor er op bezoek bij Krasnodar moet worden gewonnen. Om dezelfde tijd trappen ook Istanbul Basaksehir en Paris Saint-Germain af. Bij de Parijzenaren begint Mitchel Bakker op de reservebank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen