Ziyech maakt goal bij basisdebuut, PSG dankt Kean

28 oktober 2020, 20:55

Hakim Ziyech heeft zijn basisdebuut bij Chelsea opgeluisterd met een treffer. De ex-middenvelder van Chelsea scoorde fraai op aangeven van Timo Werner, waardoor hij zorgde voor een van de hoogtepunten in de uiteindelijk eenvoudige 0-4 zege bij het FK Krasnodar van Tonny Vilhena.

Chelsea kreeg al na amper een kwartier de kans om de score te openen. Na een fraaie actie van Hakim Ziyech gaf César Azpilicueta de bal voor op Timo Werner, die naar de grond werd gehaald. Jorginho verzuimde echter vanaf elf meter de score te openen. Het was al de tweede keer dit seizoen dat de Italiaanse specialist faalde vanaf de strafschopstip. 

De Italiaan werd echter al snel gered door ploeggenoot Callum Hudson-Odoi én Krasnodar-doelman Matvey Safonov. De sluitpost blunderde namelijk openlijk bij de treffer door de bal los te laten. Daardoor kon Chelsea met een voorsprong de kleedkamer opzoeken. Met een rake strafschop was het zomeraanwinst Timo Werner die de de score verdubbelde, waardoor Chelsea zich al kon voorbereiden op de eerste zege van het nieuwe Champions League-seizoen. De treffer van Christian Pulisic in blessuretijd was dan ook alleen voor de statistieken.

Zege PSG

Paris Saint-Germain is er op bezoek bij het Turkse Istanbul Basaksehir ternauwernood in geslaagd de zege te pakken. Moise Kean brak uiteindelijk na 64 minuten met een rake kopbal de ban, waardoor PSG alsnog de eerste drie punten van het nieuwe Europese seizoen kon bijschrijven. De Italiaanse spits stond helemaal vrij na een goed genomen corner en opende met het hoofd eenvoudig de score. De spits was ook de maker van de 0-2 en groeide daarmee uit tot de grote man bij PSG, waar Mitchel Bakker op de bank zat.

De Champions League-finalist van afgelopen seizoen raakte al voor rust sterspeler Neymar kwijt vanwege een blessure, iets wat PSG geen goed deed. De Fransen creëerden nauwelijks kansen en liepen daardoor bijna opnieuw averij op in de Champions League. In de eerste wedstrijd in het miljoenenbal verloor het al met 1-2 van Manchester United. Basaksehir slaagde er echter niet in om te stunten en gaf het resultaat door toedoen van Kean volledig uit handen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen