Heracles boekt degelijke zege, Emmen met moeite door

28 oktober 2020 – Heracles miste trainer Frank Wormuth, middenvelder Orestis Kiomourtzoglou en aanvoerder Robin Pröpper door een positieve coronatest, maar kwam in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker niet in de problemen tegen Telstar: 3-0.

Heracles boekt degelijke zege, Emmen met moeite door

De Almeloërs imponeerden niet tegen de Velsenaren, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Toch had Heracles wel de strafschopstip nodig om de ban te breken. Shayne Pattynama maakte hands, waarna Sinan Bakis het buitenkansje benutte. Rai Vloet, in de Eredivisie verantwoordelijk voor drie van de vier Heracles-goals, scoorde ook nu weer en nam de 2-0 voor zijn rekening. Ook Adrian Szöke deed nog een duit in het zakje, waardoor het toch nog een enigszins overtuigende zege werd voor Heracles. 

Emmen met moeite door
FC Emmen had alle moeite met FC Eindhoven. De ploeg van Dick Lukkien won in de Eredivisie nog geen éen keer en ook tegen het lager acterende Eindhoven hadden de Drenten moeite om het net te vinden. Pas na 78 minuten brak het de ban via Michael de Leeuw, die een pass van Caner Cavlan afrondde: 1-0. Diezelfde De Leeuw maakte in de blessuretijd aan alle onzekerheid een eind door ook de tweede treffer te maken voor FC Emmen. 

Eredivisie

gerelateerd