Vriends baalt van zichzelf na misser: "Ja, krijg de tering"

28 oktober 2020 – Bart Vriends groeide uit tot de grote schlemiel aan de kant bij Sparta. De verdediger, die de aanvoerdersband droeg, zorgde met de enige misser van de strafschoppenreeks dat zijn ploeg werd uitgeschakeld in het bekertoernooi. ADO bleek koelbloediger vanaf elf meter. Na afloop baalde Vriends vooral van zichzelf.

Vriends baalt van zichzelf na misser: "Ja, krijg de tering"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik mis die penalty ja, krijg de tering", spreekt Vriends zichzelf hard toe na afloop voor de camera van FOX Sports. "Ik wilde de bal goed raken, normaal gesproken kan ik het altijd wel redelijk. Maar ik schiet de bal te hoog, daar baal ik echt van." Mede daardoor gaf Sparta de lang zeker lijkende overwinning uit handen. "We domineerden de wedstrijd en hadden het denk ik verdiend om te winnen. Maar van goal in blessuretijd ben ik zo ziek, wat een rotsport is het soms toch ook."

Vriends doelde op de winnende treffer van Luuk Koopmans, die mee naar voren stormde en de bal fantastisch tegen de touwen kopte. Ook ADO-coach Aleksandar Rankovic zag dat zijn doelman knap raakkopte. "Ik zei net tegen hem: als je dit blijft doen, heb ik geen spits meer nodig", grapte de coach na afloop. "Hij raakte de bal echt geweldig."

Luuk Koopmans zelf kreeg de lach niet meer van zijn gezicht. "Dit gebeurt je waarschijnlijk maar een keer in je carrière. De bal zat er aardig in." Met zijn goal deed Koopmans denken aan Martin Hansen, die vijf jaar geleden met een hakbal voor een ware sensatie zorgde tegen PSV. Koopmans hoefde niet te twijfelen welke goal mooier was. "Ja, die van mij natuurlijk", lachte het goudhaantje.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd