Teze reist op wedstrijddag PSV alsnog naar Cyprus

29 oktober 2020, 11:53

Jordan Teze is donderdag alsnog vertrokken naar Cyprus, waar PSV in de Europa League speelt tegen AC Omonia. Deze week werd duidelijk dat er van de Cypriotische autoriteiten geen toestemming werd gegeven om hem onderdeel van de selectie te laten zien, maar PSV heeft dat donderdag alsnog voor elkaar gekregen.

'Jordan Teze heeft van de Cypriotische autoriteit toestemming gekregen om naar het eiland af te reizen. De verdediger is onderweg en is vanavond beschikbaar voor coach Roger Schmidt', meldt PSV dan ook. Dat Teze aanvankelijk niet mocht meereizen, had te maken met het feit dat hij onlangs een positieve coronatest aflegde. De verdediger had nauwelijks klachten, herstelde en speelde afgelopen weekend al mee tegen Vitesse. Toch mocht hij van de Cypriotische autoriteit zich niet op het eiland melden. Door inspanningen van PSV is het echter dus alsnog gelukt.

Voor Eran Zahavi ging dezelfde vlieger op, maar in zijn geval is het niet gelukt om hem alsnog naar Cyprus te krijgen. Hij beschikt niet over de benodigde papieren om ook naar Cyprus te gaan. Hij traint momenteel in Eindhoven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen