Koopmans in middelpunt van aandacht: "Alles was ontploft"

29 oktober 2020 – Voor Luuk Koopmans werd de bekerwedstrijd tegen Sparta er een om niet te vergeten. De keeper van ADO Den Haag kopte zijn ploeg in de blessuretijd met een rake kopstoot naar een verlenging en won vervolgens met zijn team ook de penaltyserie. Zijn telefoon is ontploft na zijn goal, geeft hij aan.

Koopmans in middelpunt van aandacht: "Alles was ontploft"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uiteraard stond de goalie donderdag weer op het trainingsveld bij ADO. "Ik heb honderden berichte gekregen en heb ze nog niet allemaal kunnen zien", sprak hij via de clubkanalen op het veld. "Ik heb nog niets gezien eigenlijk, want ik moest om half 12 nog even in de studio bij FOX Sports online zijn en ben daarna gaan slapen omdat ik kapot was."

Hij heeft dus het nodige in te halen, zegt de lachende keeper. "Alles was ontploft, mijn Whatsapp, Instagram. Volgens mij is het wel de wereld over gegaan. Ik heb wel wat uurtjes geslapen. Wel wat lichtjes, maar ik heb wel geslapen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd